De zaterdagochtend van..

/, jeugd/De zaterdagochtend van..

De zaterdagochtend van..

Dave de Boer, jeugdvoorzitter bij Gruno.

30 september heb ik mogen genieten van vier thuiswedstrijden, beginnend bij de JO10, een spannende wedstrijd waarbij de tegenstander nog even sterk terug kwam, maar de kinderen hielden goed stand, met als resultaat een knappe overwinning.

Daarna was het op drie velden tegelijkertijd de beurt aan jeugdteams van Gruno.
De JO15 had op veld 1 geen kind aan FC Lewenborg voor de rust was het dan ook al beslist, eindstand maar liefs 14-0. Ze staan dan ook terecht boven aan.

Op veld 2 gingen de JO13 vol op in de strijd met een tekort aan spelers (11 stuks) kwamen ze dan ook achter met 1-0, met versterking van een JO9 speler ging het al beter, 1-1 rust, gezien er bij JO15 niets te vrezen viel en het uitvallen van spelers bij JO13 hebben 2 spelers mee laten draaien in JO13 nu hadden ze weer wat lucht. Met 2 wissels werd de strijd weer op gepakt, eind score geworden 4-2 na enige discussie en overleg is besloten de eindscore op 3-2 winst te houden.

Ook was er vandaag een heuse derby bij de JO17 tegen onze buren van Lycurgus, met een gemiste penalty door Lycurgus werden de heren van JO17 op scherp gezet . Even serieus, hoorde ik nog iemand roepen en ja toen gingen de schouders er onder, met mooie acties en veel goals werd ook deze de wedstrijd gewonnen.

Ook de beide uitwedstrijden werden met mooie cijfers gewonnen.

Al met al kan de jeugdvoorzitter trots terug kijken op een mooie zonnige voetbaldag op het sportpark West End.

Zoals te lezen is, is het soms puzzelen bij de teams om genoeg spelers te krijgen. We zijn dan ook dringend opzoek naar nieuwe (jeugd-) spelers! Ik roep dan ook iedereen op om vriendjes, neefjes, nichtjes eens te vragen of ze willen meetrainen of te komen spelen bij onze mooie club.

Iedereen een fijn weekend en tot volgende week.
Deef ….Jeugdbestuur

2018-10-08T13:09:31+00:00oktober 8th, 2018|dedagvan, jeugd|0 Comments