Klussen tijdens de zomerstop!

/, Vrijwilliger/Klussen tijdens de zomerstop!

Klussen tijdens de zomerstop!

Zoals iedereen de afgelopen tijd heeft kunnen zien was de vloer in onze kantine toe aan vervanging. Omdat de onderhoudscommissie toch al een aantal zaken op het lijstje had staan om op te pakken was er ook snel besloten om direct na het sluiten van het seizoen de handen uit de mouwen te steken.

Zo zijn als eerst alle overgebleven vloertegels verwijderd om vervolgens de vloer helemaal schoon te maken. Door de hulp van een flink aantal vrijwilligers was dit in een aantal avonden gelukt. Daarna was het wachten op de leverancier die de vloer zou gaan leggen.

Daarna waren de muren aan de beurt. Deze waren een aantal jaren al niet meer bijgewerkt dus het werd weer hoog tijd voor een frisse verflaag.

Zoals op de foto te zien heeft ook de TV een nieuwe plek gekregen.

Deze week is de leverancier gestart met het leggen van de tegelvloer.

Ook de vrijwilligers van de onderhoudscommissie zijn ondertussen flink opgeschoten met alle taken die ze op de lijst met klussen stonden.

Wil je weten wat er nog meer veranderd is? Dat zie je na de vakantie.

Namens de onderhoudscommissie wensen wij je veel plezier tijdens de vakantie en wij hopen je weer gezond terug te zien op onze trainingen of in onze opgeknapte kantine!

Groet,

De onderhoudscommissie

PS: Wil je helpen? Meld je aan als vrijwilliger! Of kijk eens op bij onze vacatures.

2018-07-19T19:33:31+00:00juli 19th, 2018|onderhoud, Vrijwilliger|0 Comments