LVV Friesland – VV Gruno

/, Zondag 1/LVV Friesland – VV Gruno

LVV Friesland – VV Gruno

Na 3 gespeelde wedstrijden en 9 punten stond vandaag de lastige uitwedstrijd tegen friesland op het programma. Voor de wedstrijd bleek er iemand te laat te zijn waardoor de opstelling weer omgegooid moest worden. Op voorhand wisten we dat het een fysieke ploeg zou zijn met veel grote en sterke kerels in de ploeg. Maar ondanks dat we het wisten werd er niet veel aan gedaan alle 3 goals vielen uit dode spelmomenten en dat is een leer moment voor het jonge team van Peter van de Mark. De 1e helft verliep moeizaam Gruno kwam niet aan voetballen toe door het snelle drukzetten van Friesland en liet zich de kaas van het broodeten door alle duels half in te gaan. Friesland kwam op een 1-0 voorsprong door een goede kopbal in de verre hoek op dat moment ook verdiend. Korte voor de pauze maakte Vu Pham nog een wereld goal waardoor Gruno weer helemaal terug was in de wedstrijd. De 2e helft verliep anders Gruno zette vroeg druk en had meerdere malen de kans om gevaarlijk te worden maar helaas onbrak vandaag de eindpass. Als dat vandaag een tikkeltje beter was geweest en de duel kracht 100% dan zat er zeker een resultaat in. Een sportieve wedstrijd met toch een raar smetje op de wedstrijd. Naar dat de grens voor buitenspel vlagt en dus de 2-2 van gruno niet door ging kwam de scheidsrechter in met zijn knie in de maagstreek van de spits van Gruno om volgens hem zich te beschermen. ( N. Zeeman ) raar en opvallend vonden ook de supporters van friesland. Des al niet te min een verdiende nederlaag op wilskracht en beleving. Koppen weer bij elkaar dinsdag en we gaan weer een nieuwe week in. Gruno mag ondanks deze nederlaag zeker trots zijn op zichzelf als promovendus alleen dat vandaag Mitchell Van Kalfbeek werd gemist dat was wel duidelijk.

VV Gruno

2018-10-30T20:48:55+00:00oktober 30th, 2018|wedstrijdverslag, Zondag 1|0 Comments