Oproep: tekort aan scheidsrechters !!

/, Vrijwilliger/Oproep: tekort aan scheidsrechters !!

Oproep: tekort aan scheidsrechters !!

Net als vele andere verenigingen ziet ook VV Gruno het aantal scheidsrechters achteruit gaan. Iedere week moeten we de grootste moeite doen om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te krijgen. Daarom nogmaals een oproep aan met name volwassen scheidsrechters (M/V), die op zaterdag en Zondag een wedstrijd op het grote veld willen leiden (dus vanaf de o13 jeugd). Ervaring als scheidsrechter is hierbij uiteraard meegenomen, maar niet essentieel. Onervaren scheidsrechters kunnen door ons intern opgeleid / begeleid worden.

Pupillenwedstrijden

Zijn we op zoek naar spelbegeleiders die de wedstrijden o9/10/11 kunnen begeleiden

Wil jij een wedstrijd fluiten, neem dan contact op met Chris Hoekstra 06-37310029 of mail naar wedstrijdsecretariaat@ vvgruno.nl

2018-11-16T19:50:38+00:00november 16th, 2018|Vacature, Vrijwilliger|0 Comments