VV Drachten 1 – VV Gruno 1

/, Zondag 1/VV Drachten 1 – VV Gruno 1

VV Drachten 1 – VV Gruno 1

Tegen Akkrum was Vu de grote man en vandaag was het de beurt aan Robert. Met 2 goals en 1 assist had hij een groot aandeel in de 1-3 overwinning. Gruno begon wat onwennig aan de wedstrijd en Drachten speelde daarentegen sterk en slim door telkens de lange bal te spelen naar de spits. En dat resulteerde dan ook in de 1-0 voorsprong voor Drachten. Niet snel daarna was het Richard met een perfecte voorzet op Robert die op zijn beurt de 1-1 binnen kon tikken.  Wat op dat moment ook zeker verdiend was gezien het spelbeeld. 1-1 was ook de ruststand en zeker verdiend.

Na rust starte Gruno fel en scherp met een aantal goeie kansen! De 1-2 liet niet lang op zich wachten een perfecte voorzet van Mitchell werd uitstekend binnen gekopt door Robert. Drachten ging daarna alles of niets spelen waardoor er ruimte ontstond voor Gruno om te counteren.  En Gruno maakte daar uitstekend gebruik van. Vlak voor tijd een diepte bal op Robert die op zijn beurt Mitchell bediende en Mitchell maakte de 1-3 een uitstekende goal en de beslissing in de wedstrijd. Een mooie teamprestatie en wederom 3 punten. Verdediging deed zijn werk goed de middenvelders streden en deden hun job en de spitsen maakte de kansen af beter kan niet!

2018-10-08T12:58:19+00:00oktober 8th, 2018|wedstrijdverslag, Zondag 1|0 Comments