1e wedstrijd kabouters v.v.Gruno

Kabouters V.V. Gruno

Afgelopen zaterdag 29 Februari was het dan zo ver. De allereerste voetbalwedstrijd van onze kabouters van Vv Gruno. 06:00 s’ochtend stonden een aantal van onze kabouters, klaar aan het bed van hun ouders! “Gaan we al naar voetbal!!”. Om 10:00 was het dan eindelijk zover voor onze kabouters, het begin van de wedstrijd tegen de kabouters van VV Engelbert, die ook hun eerste wedstrijd spelen! De wedstrijd verliep uitermate sportief tegen de kabouters van Vv Engelbert. De spelers hebben genoten van de wedstrijd net zoals de ouders en opa & oma’s. Na afloop van de wedstrijd is er nog even gezellig nagezeten in de kantine van Engelbert en hebben de kabouters hun wel verdiende zakje chips gekregen.

Top gespeeld kabouters!!

Groet, Freddy & Tim.

Foto’s van deze wedstrijd volgen zsm