Even voorstellen: Chris Hoekstra (Wedstrijdsecretaris)

Ik ben Christiaan Hoekstra en ben begonnen in het voetbalseizoen 2011-2012 als leider bij Gruno 2, ik deed deze groep samen met trainer Gerrie Terpstra, Gruno 2 speelde in dit jaar 3de klasse reserve.
In de eerste helft van het seizoen hadden we slechts 10 punten bij elkaar gespaard en stonden op een troosteloze 9de plaats. Maar na de winterstop hebben we geen wedstrijd meer verloren en eindigden we op de 2de plaats in de competitie en hadden we de 2de periode gewonnen. Hierdoor mochten we meedoen aan de nacompetitie, deze hebben we gewonnen en zo hebben we toch nog een promotie naar de 2de klasse reserve veroverd.
Toen ben ik 2 jaar leider van het eerste geweest 1x nacompetitie gehaald voor promotie maar niet gepromoveerd.
Toen ben ik 1 jaar leider geweest bij JO15-1 dit was ook een leuke periode.
Ik ben in het seizoen 2016-2017 in het bestuur gegaan als Wedstrijdsecretaris de functie die ik tot heden nog betreed.
Ik heb mijn leiderschap dit jaar ook aan de kant gezet, zodat kon richten op mijn nieuwe functie in het bestuur. In dit jaar werd Gruno 1 kampioen in de 4de klasse.
In het seizoen 2017-2018 heb ik het leiderschap bij het eerste elftal weer opgepakt en werden we kampioen van de 3de klasse.
Dit was helaas het laatste seizoen die in het geheel werd uitgespeeld door de corona maatregelen, waardoor we nu nog steeds in de 2de klasse voetballen met het 1ste elftal.
Ik ben nu alleen nog wedstrijdsecretaris bij de vereniging en doe deze functie met veel plezier.