Even voorstellen: Daniel de Wal leider Gruno 1/website beheerder

Mijn naam is Daniel de Wal ben 39 jaar. In het dagelijks leven werk ik bij Topbrands. Dit is een bedrijf die in Europa en daar buiten cosmetische producten leveren. Bij Gruno ben ik voor het 3e seizoen betrokken bij het eerste elftal. En sinds afgelopen juni samen met Ronald Streur de beheerders van de website van Gruno. In mijn actieve loopbaan als voetballer ben ik in de jeugd van Gruno begonnen. En heb uiteindelijk bijna 15 jaar in een eerste elftal gevoetbald bij Gruno en de Vogels de meeste jaren. 6 seizoenen geleden moest ik noodgedwongen stoppen doordat ik 2x aan mijn schouder ben geoppereerd. Op dat moment speelse ik bij Hs’88. Na mijn actieve loopbaan ben ik 1 seizoen assistent trainer bij HFC’15 geweest waar ik samen werkte met hoofdtrainer Auke Birza. Bij Gruno is het voor mij toch als thuiskomen. En dat deet ik 3 seizoenen geleden toen ik bij de kampioens wedstrijd van het 1e elftal in de 4e klas aanwezig was. En het weer begon te kriebelen bij en zo werd ik leider bij het 1e elftal. Ik ga dit seizoen nou samen werken met onze hoofdtrainer Fouad Faraouni. Waar ik assisteer bij de trainingen en wedstrijden. Mijn verwachting voor dit seizoen is om met het 1e elftal stabieler in de 2e klasse te worden.