Even voorstellen: Herman ten Hove (barmedewerker/speler zo2)

Ik ben Herman ten Hove, ben 28 jaar. Afkomstig uit Groningen.

Sinds 2010 voetbal ik met veel plezier bij vv Gruno. Sinds een aantal jaren speel ik in zondag 2. Hiervoor heb ik gevoetbald bij vv Paddepoel.

Op dit moment ben ik werkzaam bij Automaterialen Rijpma in Roden.

Op mijn werk doe ik administratieve werkzaamheden en bezorg ik ook de onderdelen bij de klanten.

Ook ben ik vrijwilliger bij vv Gruno hierbij doe ik de volgende werkzaamheden:

• Ondersteunen bij de keeperstraining van de overige senioren

• Jeugdtrainer

• Fluiten van jeugdwedstrijden

• Bardiensten draaien

Sinds dit seizoen ondersteun ik de keeperstrainer van de overige senioren met de keeperstraining.

Ook ondersteun ik jeugdtrainers bij het geven van hun training en val in als er een trainer niet kan.

Op de zaterdag fluit ik af en toe ook wel eens een wedstrijd van de jeugd.

Ieder weekend draai ik samen met mijn ouders en zus Siep en Fini ten Hove en Patricia ten Hove bardiensten. Dit doen wij beide dagen de hele dag. Tevens doen wij dit al meerder jaren.

Bij de bardiensten is het contact met de mensen het leukst. Ook omdat je dan meerdere mensen kan helpen. En als het wat rustiger is kan je ook een praatje maken met de mensen aan de bar.