Even voorstellen: Micheal Mast (bestuurslid/doelman Gruno 1)

Mijn naam is Micheal Mast ben 30 jaar, Bestuurslid en Keeper bij Zondag 1. Ik ben al vanaf mijn 16e keeper bij de selectie van Gruno. Mijn bijnaam is Jeroen Verhoeven en hoor dit vaak bij supporters van de tegenstander die in de buurt van mij goal staan. Tevens hou ik mij bezig met onderhouds en verbouw klussen binnen de vereniging. In het dagelijks leven werk ik op de Zernike complex groningen bij de universiteit, Ook ben ik vanaf 2019 me eigen merk begonnen voor sportartikelen genaamd MMGoalkeepersgloves om eerst als doel iets klein te beginnen en het later groot uit te pakken en we zijn er aardig mee op weg zowel binnen als in het buitenland, Zo zijn we een aantal jaar geleden bij Gruno begonnen net doorstromen van spelers uit onze eigen jeugdafdeling. Dit is onder trainer Gallid el Barroudi begonnen en heeft zijn vruchten afgeworpen.met als uiteindelijk doelstelling 2de klasse worden. En dit is gerealiseerd door 2 kampioenschappen op rij waar we met Gruno trots op kunnen zijn met spelers vanuit de eigen jeugd, Wat ik persoonlijk mooi aan Gruno vind is dat het warmte uitspreekt als je het sportpark op komt rijden een echte volksclub in een stad, Voor dit seizoen heb ik er alle vertrouwen in met de nieuwe jongens die zijn gekomen en met de nieuwe trainer om stabieler te worden in de 2e klas. Alleen het is jammer voor onze vereniging dat Richard Zolfagari Gruno heeft verlaten en naar een andere club is gegaan. Om het daar op een hoger niveau te gaan proberen, maar dat is hem gegund.