Gruno 4 en OZW 3 delen de punten

Competitiewedstrijd:
OZW 3 – Gruno 4 2-2

De wedstrijd is nog maar net begonnen en de 0-1 hangt al in de 6de minuut, door een prima aanval over de linkerzijde van de kant van Gruno. Koen van Ginkel kan scoren uit een afstandsschot die goed schuin in de rechter onder hoek van de goal wordt geplaatst en de doelman van OZW kansloos laat. Het antwoord van OZW volgt snel en in de 8ste minuut staat het alweer 1-1. Gruno weet het spel naar zich toe te trekken na deze domper en krijgt met twee goede afstandsschoten van Jesse Drenth en Koen van Ginkel behoorlijke kansen op een voorsprong, maar ze gaan net over en naast. OZW herpakt zich en de ploegen spelen het spel op het middenveld om het overwicht . In de 18e minuut schiet OZW op de paal en een afstandsschot gaat rakelings over het doel, hier komt Gruno goed mee weg. In de 22ste minuut is de 2-1 een onoverkomelijke zaak de twee spitsen van OZW gaan op het doel af en met alle macht die Ronald Soolsma en Martin Erends hebben is er geen houden meer aan OZW scoort. In de 32ste minuut schiet de Gruno spits over het doel jammer van de gemiste kans. In de 42ste minuut schiet Anjo Kruizinga de bal naast het doel terwijl hij één op één op de keeper afging. Ruststand 2-1. Na rust doet Gruno alles eraan om de gelijkmaker af te dwingen. In de 48ste minuut komt er na een leuke combinatie een vrije kop kans voor Mika Erends, in de 53 minuut een afstandsschot van Koen van Ginkel en in de 77ste minuut een kans van Eduard Kolthof maar allen treffen geen doel. In de 83ste minuut nog een vrije kop kans van Ronald de Vrij maar ook gemist. In de 87ste minuut dan toch de 2-2 Mika Erends veroverd de bal en schuift hem af aan Anjo Kruizinga en scoort uiteindelijk toch en dit is tevens de eindstand.

Verslag ingestuurd door Chris Hoekstra