Gruno Zo4 klaar voor het nieuwe seizoen

Bekerwedstrijd:
Forward 12 – Gruno 4 1-12

De eerste 5 minuten ging de wedstrijd over en weer met hier en daar en kans met een ligt overwicht voor Gruno. In de 7de minuut werd er een corner genomen en volgde er een eigen doelpunt van een Forward verdediger 0-1.
Tot de 17de minuut ging het spel op en neer met veel bal verlies van beide kanten. Er werd een vrije bal toegekend aan Gruno en deze werd bij de tweede paal gelegd en een vrije kop kans werd gemist. In de 19de minuut kreeg Gruno een penalty doordat de spits van Gruno grof werd neergelegd. Deze werd door J. Huizinga benut 0-2 Gruno.
20Ste minuut bijna eigen goal Gruno loopt goed af voor Gruno. 25Ste minuut door een vloeiende aanval over rechts scoort E. Kolthof de 0-3. 28ste minuut werd er via een corner net over gekopt door Forward, waarop de doelman van Gruno met een verre doeltrap de voorhoede in werking stelt en er door de spits net wordt overgeschoten. De tijd loopt door naar de 37ste minuut waar Gruno mag ingooien door een foute van Forward en gooit snel in naar M. Erends die langs alle verdedigers van Forward slalomt en scoort in de korte hoek 0-4.
In de 40ste minuut heeft heeft Forward 2 dotten van kansen de eerste beland op de paal en de tweede is een goede redding door de keeper.42ste minuut door een voorzet van M. Erends scoort J. Huizinga z’n tweede van de dag via een kopbal 0-5. Vlak voor rust scoort M. Mast de 0-6 via een droge knal onderkant lat. Rust voor beide teams.
De tweede helft begint met een frisse spits in de aanval M. Mast is vervangen door R. Guikema. In de 46ste minuut scoort J. Huizinga z’n 3de goal via een afstandsschot van ongeveer 35 meter 0-7. In de 59ste minuut volgt de 0-8 door R. Guikema naar een vrije bal van Forward die hij onderschepte en met een puntertje in de rechter onder hoek plaatste. Op het moment dat het 0-3 werd voor Gruno hadden ze wedstrijd volledig onder controle. In de 61ste minuut scoort A. Kruizinga de 0-9 naar goed combinatie voetbal. In de 71ste minuut wordt het 0-10 door een tweede goal van R. Guikema het is een mooi afstandsschot. In de 80ste minuut scoort A. Kruizinga z’n tweede 0-11 via een kopbal vanuit een corner. In de 87ste minuut scoort Forward de eretreffer het staat 1-11. Dit was nog niet de eindstand want J. Huizinga had nog een mooi afstandsschot in de benen en maakte er vlak voor tijd nog 1-12 van met een mooie boogbal en het laatste fluitsignaal volgde daarop en wint Gruno zondag 4 de eerste bekerwedstrijd van het seizoen.

Ver