Gruno 4 op weg naar kampioenschap

Het kampioenschap lonkt voor vv Gruno zondag 4

De jeugdvoorzitter kijkt bij vv Gruno zondag 4.
Met een leuk vooruitzicht op papier de nummer 1, VVGruno zondag 4 tegen nummer 2 VVK zondag 3.

En daar keek ik niet alleen, gesteund door zo’n 20 supporters van vvGruno zagen we een leuke eerste helft.
Gruno drukte gelijk vanaf begin op de verdediging van VVK wat in de 17de minuut werd beloond met een mooie goal van Ronald Guikema 1-0 voor Gruno.
Na dat het weer omsloeg werden de kansen minder voor Gruno, en probeerde VVK wat terug te doen, maar met meer dan 3 kansen kwam het niet voor VVK.
Niet alleen VVK kwam niet tot scoren maar ook Anjo Kruizinga van Gruno liet 3 minuten voor rust de 2-0 liggen 100% kans naast.
Na de thee moest er uit een ander vaatje getapt worden wil je voor het kampioenschap gaan, maar het was VVK die de eerste 10 minuten beter uit de rust kwam, geluk was dat ze verzuimden te scoren, maar keeper Martin Erends van Gruno werd niet lang op de proef gesteld.
Daar waar VVK niet toesloeg deed Anjo Kruizinga van zich spreken 2-0, en na nog eens 10 minuten spelen gooide Gruno de wedstijd op slot, wederom Anjo Kruizinga met best schot onderkant lat, de 3-0 was een feit.
In de 85 minuut was het weer raak na een schot op de paal en twee beste reddingen van de keeper van VVK lag de 4-0 er ook in wederom Anjo Kruizinga na een mooi assist van de vers in gekomen Bryan.
Met een 4-0 stand vond de scheidsrechter Chris (die overigens goed floot) het welletjes en floot hij de wedstrijd precies op 90 minuten af.
Een leuke wedstrijd waar na volgende week bij winst het kampioenschap binnen is, en daar werd in de kantine van VVK al op geoefend.Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen Blauw Geel’15 en begint om 12.00 uur.Na afloop vanaf 15.00 uur live muziek met Kevin Paré.Dus kom de jongens volgende week steunen in hun jacht op het kampioenschap.

 

De supporter, Dave