Gruno wint ook bij HFC`15

HOOGKERK – Zaterdagmiddag heeft Gruno een oefenwedstrijd gespeeld tegen HFC’15. Na een ruststand van 0-1 wist Gruno uiteindelijk met 1-2 te winnen.

Vanaf de eerste minuut had Gruno het betere van het spel en kwam het binnen een kwartier op voorsprong. Het was Sharon Lasut die met een afstandschot de score opende. De keeper van de thuisploeg dacht volgens mij dat de bal naast de goal zou eindigen. Na deze snelle voorsprong bleven de gasten het betere van het spel hebben. En kreeg het in de 1e helft een aantal goede mogelijkheden. Via Nicky Smid, Rick Bunk een kopbal uit een corner en wederom Smid werd de voorsprong niet verdubbeld. In de 2e helft kreeg Gruno legio kansen maar door onzorgvuldigheid bleef de stand 0-1. Halverwege de 2e helft waren het toch de gasten die de score verdubbelde.

Het was Mohamed Faraouni die slecht uitverdedigen aan de kant van HFC’15 afstrafte en zo de 0-2 tegen de touwen wist te schieten. Na deze goal kwam HFC’15 beter in het spel en werd het eigenlijk alleen gevaarlijk uit corners. Het was dan ook niet verrassend dat de thuisploeg uit een corner de 1-2 wist te maken. Met nog een kwartier op de klok ging het spel op en neer en kregen bij de ploegen een aantal goede mogelijkheden maar tot scoren kwamen beide ploegen niet meer. En zo wist de ploeg van trainer Fouad Faraouni ook de 2e oefenwedstrijd winnend af te sluiten. Volgende week is het andere koek voor Gruno dan komt zaterdag 1e klasser op bezoek op sportpark West End voor de beker. Deze wedstrijd zal om 17:00uur aanvangen.