Gruno zo2 verspeelt punten bij VVK

Door een verliespartij een week eerder tegen Groningen Boys (0-2), hadden we iets goed te maken. Met deze instelling zijn we dan ook de wedstrijd ingegaan.

 

De eerste 15 minuten van de wedstrijd waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar. Hierna kregen wij veel meer grip op de wedstrijd en resulteerde in een aantal goede kansen van onder andere Wahid en Saïd die onbenut werden. Rond minuut 25 ontbrak er scherpte achterin bij ons om de bal weg te werken en resulteerde in een tegengoal. Deze achterstand wakkerde het team aan om nog beter te voetballen en het tempo te verhogen. Dit zagen we dan ook terug rond minuut 35 met een uitstekend positiespel door opbouw van achteruit onder leiding van Habi, werd Kais ingespeeld rond de middencirkel die op zijn beurt een schitterende steekpass

afleverende op een goed gepositioneerde Said die de keeper van VVK kansloos liet met een goed geplaatste schot en zo de 1-1 binnenschoot.

 

Met deze gelijke stand zijn we de rust ingegaan. Met wat tactische wijzigingen zijn we gestart aan de 2e helft. Wederom met goed verzorgd positiespel creëerden we veel kansen die helaas onbenut werden gelaten. Het hard werken loont en dit resulteerde in een 1-2 voorsprong voor Gruno door een prima aanval over de rechterkant met als eindstation Walid die de bal met een laagschuiver binnenschoot. Hierna werden er genoeg kansen gecreëerd om de voorsprong uit te breiden maar door gebrek aan scherpte werden deze kansen niet verzilverd. Rond minuut 65 valt gelukkig toch nog de 1-3 binnen. Wederom een prima positiespel met opbouw van achteruit waarbij rond middellijn Said ingespeeld werd en hij op zijn beurt met een prima pass Wahid wegstuurde die met een vrije stift over de keeper de 1-3 maakte.

 

Helaas is Gruno na de 3e goal zich bezig gaan houden met randzaken en dit had behoorlijk effect op het spel. Met als resultaat dat in minuut 80 uit het opportunistisch spel van VVK, de 2-3 binnenviel door een miscommunicatie achterin bij Gruno. Helaas kon de wedstrijd niet meer gecontroleerd worden en als klap op de vuurpijl incasseerden we in 92ste minuut de 3-3. Dit was teven de eindstand.

 

Het bezighouden met randzaken en het gebrek aan volwassenheid heeft ons helaas geen 3 punten kunnen opleveren maar slechts 1 punt. Dit betekent voor de leiding en het team dat er aan deze twee bovengenoemde oorzaken, hard aan gewerkt moet worden.