Gruno Zo4 wint thuis van GVAV 3

Competitiewedstrijd:
Gruno 4 – GVAV Rapiditas 3 3-2

Al naar 6 minuten wordt er een penalty toegekend aan Gruno na een grove overtreding in de 16 van GVAV, een doelpunt volgt van A. Kruizinga die de penalty er feilloos in schiet. Nog geen 3 minuten later volgt er een penalty voor GVAV na een handsbal van Gruno in de 16. Deze wordt benut door de speler van GVAV en het staat weer in evenwicht 1-1. Inde 15de minuut een goed lopende aanval van Gruno met een schot op het doel van Angelo deze weet de keeper met de handen weg te stompen maar recht in de voeten van Vu deze schiet de bal helaas naast, omdat er een verdediger van GVAV op tijd alert was. In de 18de minuut weer een doelpoging van de spits van Gruno de keeper weet het te redden en tikt hem over de lat, er volgen 5 hoekschoppen op rij de derde hiervan wordt bijna in 1 keer binnen geschoten maar ook deze werd gered en de daaropvolgende corners worden ook gemist..In de 24ste minuut wordt er een bal diep gegeven door een GVAV middenvelder waarop de spits 1 op1 komt te staan met de keeper van Gruno, deze weet de doelpoging knap te redden. In de 35ste minuut heeft Brain een goede voorzet afgegeven aan Anjo
maar deze schiet helaas voorlangs, even later volgt er een bal door de verdediging van GVAV en Anjo staat oog in oog met de keeper maar hij schiet hem over het doel. In de 40ste minuut schiet de Keeper van Gruno uit op zijn broer Mika en en schiet de bal op het doel, maar ook deze wordt tegengehouden. In de 42ste minuut is toch weer raak voor Gruno de net in het veld gekomen Ronald Guikema scoort de 2-1 naar een goede combinatie..Dit is tevens de ruststand.
Na rust is er direct gevaar van GVAV met een afstandsschot die op het dak van het doel van Gruno beland. In de 52ste minuut weer een 1 op1 kans van GVAV, maar de doelman van Gruno red wederom. Nu komt er een betere fase van Gruno met vele kansen op rij Angelo 2x naast geschoten, Anjo net mis ende corner die daarop volgde werd in de handen van de keeper geschoten. In de 60ste minuut scoort John Huizinga vanuit een vrije bal en staat het 3-1. In de 70ste minuut maakt GVAV er 3-2 via een mooie combinatie. In de 77ste minuut zet GVAV nog aan voor de gelijkmaker maar de keeper houdt het doel verder schoon.
In de 81ste minuut is er nog een gele kaart voor Ronald Guikema en mag de rest van de wedstrijd aan de zijlijn verder toekijken een minuut later volgt er geel voor een speler van GVAV en staan er voor beide teams 10 man op het veld. Er werd niets meer gecreëerd door beide teams en het eindsignaal volgde.
De eerste overwinning in de competitie voor Gruno 4 is een feit.