Relaxte busreis komt Gruno zon4 ten goede

Gruno zondag 4 op bezoek bij Rolder Boys 3:

Nadat we een relaxte bus reis naar Rolde hebben gehad, moesten de mannen van het zondag 4 het opnemen tegen een zeer jonge ploeg uit rolde dat vorig jaar nog hoofdklasse speelde met de JO19-1. Ook Solke en Rudmer waren mee van Zondag 6.
De eerste 20 minuten hadden de Rolder Boys het voordeel van het spel, John Huizinga zei nog sinisch “ik dacht die gaan veel bewegen zeg maar dit valt me dik mee”. In de 23ste minuut werd er door Gruno gewisseld Solke moest eruit vanwege een pijnlijke blessure, waardoor John Jullens in het veld kwam.
De eerste aanval van Gruno eindigde in een wereld goal van John Jullens strak in kruizing schoot hij de bal. Dit voordat Anjo de bal iets te zacht aan John toeschoof langs de achterlijn. En even later viel de 0-2 door een makkelijke intikker van Anjo Kruizinga. Voor rust wist de thuisploeg nog 1-2 te scoren en ging het met een klein beetje hoop de rust nog in.

In de tweede helft kreeg Gruno nog 4 op gelegde kansen maar gingen er allen niet in. Het werd zelfs 2-2 door een doelpunt die eerst met de hand werd geraakt door 1 van rolder spelers maar de scheidsrechter besloot geldig doelpunt. Door de consternatie was de keeper van Rolder Boys nog ver uit zijn doel en floot de scheidsrechter al voor vervolg van de wedstrijd, waardoor Machwinner Ronald de Vrij hem vanaf de aftrap rechtstreeks het doel in schoot DOELPUNT 2-3. De scheidsrechter had er nog 8 minuten blessure tijd bij getrokken maar het mocht niet baten Gruno 4 wint met 2-3 uit bij de Rolder Boys 3.

Ingezonden door Chris Hoekstra