Seizoenstart v.v.Gruno 2019/2020

Seizoenstart vv Gruno 2019-2020

Beste leden,

Het nieuwe seizoen staat voor de deur.

Na een welverdiende vakantie hebben jullie in alle rust je kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Allereerst wil ik graag de vrijwilligers bedanken die in de vakantie doorgewerkt hebben om de club weer seizoen klaar te krijgen.

Enkele zaken die deze vrijwilligers hebben gedaan is onderhoud in en om de kantine en kleedkamers, uitzoeken trainingsmaterialen, inschrijvingen leden en aanmeldingen teams bij de KNVB enz, enz.

Daarnaast starten we de nieuwe competitie, op de Zaterdag 2 senioren teams (recreatief) en met 5 senioren elftallen op de Zondag, 1 senioren 35 + team 7×7 ,5 jeugdteams en een kabouterteam.

Zondag-1, afgelopen 2 seizoenen gepromoveerd en mag dit jaar naar 32 jaar weer presenteren in de 2e klasse zondag en mag strijden tegen de stadsteams GVAV, Helpman en Lewenborg.

Zondag-2. Is afgelopen seizoen netjes in de midden moot geëindigd van de vierde res klasse en met het spelersmateriaal dit jaar zal mogelijk kunnen zijn om aan te sluiten bij de bovenste teams.

Zondag-3. Heeft afgelopen seizoen lang meegedaan om het kampioenschap helaas kwamen ze net te kort wellicht dit seizoen, het team bestaat veel uit ondernemers en vrienden van elkaar.

Zondag -4. Is afgelopen seizoen kampioen geworden in hun klasse, ze worden dan ook wel de veteranen van de club genoemd.

Zondag -6. Is afgelopen seizoen bovenin geëindigd, zeer goed van dit team. Het team had zich vorig jaar aangemeld onder het motto gezellig voetballen met vrienden.

Zaterdag- 2. Nieuw aangemeld dit jaar, dit team bestaat wederom uit vrienden die gezellig met elkaar willen voetballen maar als doel hebben uitgesproken om mee te doen voor het kampioenschap, welkom heren en succes alvast.

Zaterdag- 3. Nieuw aangemeld dit jaar, dit team bestaat wederom uit vrienden die gezellig met elkaar willen voetballen, en waar plezier bovenaan staat. Welkom heren en ook veel succes dit seizoen.

35+ senioren 7×7- dit team bestaat uit spelers voornamelijk uit Zondag 4, en willen liever voetballen dan trainen succes heren.
En dan de Jeugd.

Wij hebben dit jaar helaas moeten inleveren op de jeugd maar toch mogen we trots zijn op de teams die we nog hebben en willen dan ook een ieder veel succes en speelplezier toe wensen dit seizoen.

Team jo-19- veelal spelers uit de jo 17 van vorig jaar met enkele talenten die waar vv Gruno naar streeft omver binnen enkele jaren te kunnen toevoegen aan het vlaggenschip Zon 1.

Team jo 12-1 nieuw gevormd team van huidige en nieuwe leden.

Team jo 11- 1 meerdere spelers die vanaf de kabouters al bij elkaar zijn en leuk kunnen voetballen maar waar plezier en respect bovenaan staat.

Team jo 10- 1 en jo 10-2 in deze categorie spelen ook meerdere spelers die vanaf de kabouters al bij elkaar zijn en leuk kunnen voetballen maar waar plezier en respect ook bovenaan staat. Verder zijn in deze categorie leden die nieuw zijn.

Overige informatie:

Verder wil ik u melden dat we als club volgend jaar April 100 jaar bestaan, en voor diverse activiteiten, programma’s en feesten enz kunt vinden op onze vernieuwde website www.vvgruno.nl

Hierbij wensen we als bestuur u een sportief maar vooral een leuk en gezond seizoen toe