Vacature hoofdtrainer v.v.Gruno

GRONINGEN – Voor het seizoen 2020/2021 is VV GRUNO op zoek naar een trainer voor de A-selectie. Een enthousiaste trainer waarvan wordt verwacht dat hij de trainingen verzorgt op dinsdag– en vrijdagavond en het begeleiden van wedstrijden van het eerste elftal op zondag.
De vereniging beschikt over een prachtige moderne accommodatie met meerdere grasvelden en een kunstgrasmat. Het eerste elftal speelt op dit moment in de zondag 2e klasse.
De club is op zoek naar een trainer met een geldige trainerslicentie (minimaal TC-2) met een positieve houding en die denkt in oplossingen, die duidelijk en transparant communiceert met een gezonde dosis humor, die een duidelijke voetbaltechnische visie heeft, die een brug kan slaan tussen de A selectie en de JO19, die het als een uitdaging ziet om jonge en/of herstellende spelers te prikkelen, te begeleiden en te ontwikkelen, die het vermogen heeft om tussen en boven de groep te staan.
Een marktconforme basisbeloning,. Bent u de geschikte kandidaat? Stuur dan vóór 6 maart een e-mail voorzien van een CV en motivatie naar bestuur @vvgruno.nl.