Gruno – MKV

Na 2 overwinningen op Akkrum en Drachten was het vandaag de taak om ook de 3e wedstrijd te winnen dit keer was MKV de tegenstander. MKV is vorig jaar gedegradeerd uit de 2e klasse en op voorhand was duidelijk dat we deze wedstrijd niet eenvoudig zouden winnen, ‘zou je zeggen’.

Maar Gruno gaf goed partij en kwam vlak voor rust op 1-0 een prachtige corner van Richard werd binnen gekopt door Mitchell op dat moment ook verdiend gezien het spelbeeld. De 1-0 was ook meteen de ruststand!

Na de rust veranderde er vrij weinig aan het spelbeeld, Gruno was vele malen sterker en MKV kon geen vuist maken of in het spel komen. De 2-0 kwam uit een prachtige aanval. Een diepte pass van Sharon op Robert die op zijn beurt de bal breed legde op Mitchell en hij maakte koeltjes zijn 2e van de middag.

Niet veel later wederom een prima aanval over meerdere schrijven een diepte bal werd door Robert in een keer verlengt op Rick Bunk die op zijn beurt de keeper passeerde en daarmee de 3-0 op het scorebord zette. Gezien het spelbeeld dik en dik verdiend Gruno was zondag middag heer en meester en liet dat ook zien in het spel.

In de laatste 10 minuten kwam Gruno zelfs nog op een 4-0 voorsprong. Invaller Peter Ten Hoove legde de bal prima breed op de meelopende Robert die met prima schot in de verre hoek de 4-0 aantekende. Het enige smetje op de wedstrijd was de 2x geel van Mitchell die daarmee 1 wedstrijd moet toekijken volgende week. Maar dat Gruno trots mag zijn wat ze laten zien deze 3 wedstrijden dat is zeker. De ploeg oogt fris jong en aggressief zoals het hoort nu is de taak aan de staf om dit zo te houden de komende weken en maanden.

Volgende week gaat gruno op bezoek bij LVV Friesland wederom met de bus! Wil je mee geef je dan op bij een van de leider.